RAZNELI GA DOK JE PRILAZIO DŽIPU: Objavljen snimak brutalne likvidacije ruskog generala (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2020. u 20:00

RUSKI general Vjačeslav Gladka poginuo je, a tri ruska vojnika su ranjena tokom granatiranja ruskog konvoja nedaleko od Deir al Zora u Siriji.

РАЗНЕЛИ ГА ДОК ЈЕ ПРИЛАЗИО ЏИПУ: Објављен снимак бруталне ликвидације руског генерала (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Gladka je ubijen u utorak dok je obilazio mesto koje su islamisti prethodno granatirali.

Dok je general prilazio džipu njegov konvoj je sravnjen sa zemljom. Gladka je stradao na licu mesta, a kamere su zabeležile brutalnu egzekuciju.

Podsetimo, u ponedeljak je granatirana i jedna zajednička tursko-ruska patrola u provinciji Idlib, ali nije bilo povređenih.

U međuvremenu, nakon šestomesečnog primirja, na nekoliko gradova koji su pod kontrolom pobunjenika na severozapadu Sirije, izvršeni su vazdušni napadi iza kojih, kako se veruje, stoji ruska ratna avijacija.

Prema dostupnim informacijama, borbeni avioni su sa velike visine bombardovali područja oko Harbanuša i Šeik Bar Nara, ali se veruje da je reč o ruskim Suhojima.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

vladimir

21.08.2020. 20:59

E sada će te da fasujete, sada će te osetiti Rusku moć, a amerikanci gledajte šta će se i vama desiti ako napravite sličan greh! Gledajte i učite, a najvažnije - upamtite!

Edge

22.08.2020. 07:19

Propust. Koliko sumnjiv put na tom delu a niko da ispita. IED je moderan način gerilskog ratovanja. Samo se čekalo da prođe neko od značaja. Rat može za 3 dana da stane samo da hoće a ne da ga održavaju konstantno. Imaju najmoćnija oružja a gine se od IED.