AVION, kojim je ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni leteo iz Tomska u Moskvu, hitno je sleteo u Omsku, jer se Navaljnom pozlilo, saopštila je portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš.

Komentari (5)

Sale

20.08.2020. 08:58

Ovaj nezna više kako bi sebi da pravi reklamu. Rusi se i ne obaziru na njega, hrani se od para tatice Soroša i Stejt Departmenta, i čim ga i zapadne novine zaborave, odma ga spopadne po neka muka, bolest, trovanje ili tome slično.

ANTE BAN

20.08.2020. 10:26

Kakvo trovanje, kakvi bakrači? Pa- to car Putin i njegov KGB ne bi napravili ni u ludilu? Čak-štoviše; car Putin podstiče, bodri i ohrabruje opoziciju, i stalno joj nudi besplatna ljetovanja po Sibiru i na Arktiku!

MiR

20.08.2020. 22:11

Posto je sve uslikano znaci i da je pripremljeno od strane njegovih bliskih saradnika. A posto je pripremljeno pa nije sasvim uspelo jer su ga ruski lekari odmah zbrinuli, sad se zlocinci od Pariza do Berlina i okolo javljaju da hoce oni da ga "lece", tj. da Rusiji napakuju zlocin kao mnogo puta pre. Da joj vezu ruke da ne moze da pomaze pravednicima po svetu na koje oni kidisu dan i noc.