(VIDEO) ORUŽANA OTMICA UŽIVO: Demonstranti u Belorusiji zaustavili i izbacili vozača šlepera, pa blokirali saobraćaj

Novosti online

19. 08. 2020. u 18:47

(ВИДЕО) ОРУЖАНА ОТМИЦА УЖИВО: Демонстранти у Белорусији зауставили и избацили возача шлепера, па блокирали саобраћај

Foto Tanjug

POLICIJA u Belorusiji uhapsila je stanovnika Minska zbog sumnje da je u noći između 10. i 11. avgusta, sa još nekoliko osoba, oteo kamion i uz njihovu pomoć blokirao nekoliko traka na putu tokom protesta u beloruskoj prestonici.

Prema navodima policije vozač kamiona je na raskrsnici avenije Puškin sa Ulicom Pritički ugledao veliki broj ljudi i da je put put blokiran kontejnerima za smeće.

On je pokušao da nastavi sa vožnjom, ali zaustavile su ga nepoznate osobe koje su uz pretnju vatrenim oružjem, preuzele vozilo, i potom blokirali nekoliko saobraćajnih traka.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

vladimir

19.08.2020. 22:44

Jadan je ovaj zapad kad uz lzgubljene živote i haos koji izazivaju žele doći do tuđih resursa.. Uzeću iz ekspozea Džems Dejli Dejvidsona samo nekoliko stavki da shvatite istinu. " Moje tvrdnje su uzrokovale šest kongresnih rasprava" ..Dejvidson se fokusirao na događaje u Libiji, a to su slične"obojene revolucije" širom sveta. "Naši mediji i cela zapadna štampa su stalno pisali o beskrupuloznom diktatoru Moameru Gadafiju koji je od najsiromašnije zemlje u svetu došao do najprogresivnije, najsigurnije i najbogatije na planeti. Pre intervencije zapada koji je vratio Libiju u kameno doba 2011. Libijci su uživali kvalitet života veći nego i jedna žemlja na planeti. U stvari on je do kraja 42-godišnje vladavine postigao je više za svoju zemlju i svoj narod nego svi naši predsednici i premijeri što su uradili zajedno za bilo koju od naših tkz "demokratija"u tom istom periodu. " Pa zašto su zapadne sile predvođene SAD imale potrebu da bombarduju ovaj narod i vrati u kameno doba? Bombardovani su civili, kritične infrastrukture,. ..škole, domovi, bolnice, čak i Velika Reka, najveći Gadafijev projekat navodnjavanja. Kad pogledate ispod površine, slika postaje jasna. Libija ima ogromne rezerve nafte i zalihe vode. Imala je i zlato. Mnogo zlata.Što je po glavi stanovnika 20 puta više nego što ima Engleska, Francuska i Italija zajedno. Konačno,ovaj zlatni dinar imao je moć da svrgne dolar kao lažnu rezervu svetske valute. U fokusu su bili Irak, Sirija.." Belorusija je ulaz u Rusiju, ali to će biti malo sutra.. Sramno je za Evropu što to radi. Radio je to i nervozni Sarkozi i zabio nož Gadafiju koji je finansirao njegovu kampanju. Ovo sam naveo da se vidi krvoločnost i povarenost zapada. Oni jadnici koji navijaju za kravu koja je osvoila 10 % treba da znaju da je ona tražila i podržavala veliku Albaniju. Ona je zapadni projekat kao i onaj klovn Gvaido koga na silovanje SAD priznaše mnoge zemlje. Demokratski nema šta.. znam da neće objaviti komentar zato što su argumenti protiv zapadnih vampira