SJEDINjENE Američke Države predale su ruskoj strani obaveštajne informacije o delatnostima Kine u sferi razvoja nuklearnog oružja, rekao je novinarima specijalni izaslanik američkog predsednika za kontrolu nad naoružanjem Maršal Bilingsli.

Komentari (6)

alibaba

18.08.2020. 18:53

Amerika je sama tome kriva zbog profita kompanija poslove su slali u Kinu i uvozilo se bez ikakvog reda pa se Kina nakupila dolara i sada moze da radi sto radi.Tramp je jedini koji vidi to i zeli vratiti poslove nazad i smanjiti priliv love u Kinu.

Posmatrač iz Nemačke

18.08.2020. 19:28

Podla, ali providna Trampova igra. Tobožom dostavom tajnih dokumenata Tramp bi da zavadi Ruse i Kineze koji imaju dosta dobre odnose i na vojnom planu. Neće mu to uspeti jer su i ruski, ali i kineski rukovodioci a sa njima i generali, pametniji od Trampa i njegovih saradnika. Njihov IQ je bar za 50% veći od Trampovog. Osim toga, i Rusi i Kinezi znaju da im je glavni neprijatelj upravo američka politika i želja da vladaju svetom. iako polako tonu u beznačajnost.

Stojan Mutikaša

19.08.2020. 12:33

@Posmatrač iz Nemačke - Највећи непријатељ Русима је управо Кина.Њима се не може вјеровати а то Путин врло добро зна...И гадите ми се због тога што име морам да пишем латиницом,ја сам србин нисам лацман-латин...

Mire

18.08.2020. 20:45

Uvek je neko drugi kriv, prvo neka isprave nepravdu koju su načinili drugima i da utvrde svoju krivicu za zločine koje su oni počinili drugima. Tek onda nek gledaju tuđu krivicu.

Mišo Peć

18.08.2020. 21:32

Sporazum potpisati samo sa Rusijom,zašto gurati tu Kinu i zašto bi Kina morala da daje Amerikancima informacije o svom nuklearnom programu.Dosadašnji sporazum je bio izmedju SAD i Rusije i treba ga obnoviti i ponovo potpisati i niko nije terao Ameriku da izlazi iz njega .Napredak Kine i Rusije je nezaustavljiv.

Sale

19.08.2020. 08:13

Ma sigurno Rusi nisu blaga pojma imali, trebao im Pauer Point od Amera da bi saznali... e nasmeja me. Hteli bi oni Ruse i Kineze da zavade pa da vladaju al neće taj film da gledaju.