SKANDAL U AUSTRALIJI: Policajac davio devojku jer nije nosila masku (VIDEO)

Tanjug

petak, 14. 08. 2020. u 00:11

СКАНДАЛ У АУСТРАЛИЈИ: Полицајац давио девојку јер није носила маску (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

POLICAJCI australijske savezne države Viktorije su pod istragom, jer su navodno nasilno postupali sa ženom koja nije nosila masku za lice.

Na snimcima događaja koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako dva policajaca prilaze mladoj ženi u predgrađu Kolingvuda.

Snimljeno je da je posle nekoliko trenutaka policajac uhavtio devojku za grlo i gura je uz zid. Mlada žena je tada viknula: "Davite me!".

Zatim se čuje kako dečko devojke, koji je snimao incident, govori policajcima kako je 21-godišnjakinja oslobođena obaveze nošenja maske zbog medicinskih razloga.

Dečko devojke rekao je za 7NEWS, prenosi portal Indeks, kako mu je jasno da "svi moraju da nose maske", ali "da su neki građani oslobođeni te obaveze".
"Način na koji su nam prišli je zastrašujući. Oni bi trebalo da nas štite. Ne osećam se zaštićeno", dodao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

JaPaja

14.08.2020. 05:18

Malo morgen da ju je iz čista mira počeo datviti. Znajući kakav ološ znaju biti i provocirati teško da njena priča ona jagnješce on krvolok pije vodu.

Realist

14.08.2020. 10:04

Policija u svim Zemljama Sveta postali su nemoguci i brutalni, i kad covek padne oni skoce na njega kao hijene iako covek ne mrda oni ga gaze to nije policija to su gori od kriminalaca. Ova policijska bolest mora se zabraniti.

dane

14.08.2020. 10:09

Nije ona bez razloga zaustavljena i uhapsena. Nismo videli sami pocetak pre nego sto je Policija uhvatila ne za vrat nego pored vrata i posle za donju celjust. Da ga nebi pljuvala i zarazila zato je covek uhvatio za celjust da usmeri od sebe mogucu zarazu.Samo koliko ih je izvre