NA do sada neobjavljenim snimcima sa kamera koje su se nalazile na uniformama policajaca vide se novi detalji kobnog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda, koje je preminuo 25. maja tokom privođenja.

Komentari (2)

Sale

04.08.2020. 10:22

Ama nisu ni jedni ni drugi sveci. Taj Flojd je obični prestupnik a policija im ista kao i vojska, a znamo mi na svojoj koži šta njihova vojska može. Sve u svemu, ono što su decenijama delili po svetu, sad im ušlo na zadnja vrata u sopstveno dvorište. I ne vidim zašto bi se mi pretrgli od žalosti ni za jedne ni za druge. Što se mene tiče, neka sami okuse ono što već decenijama drugima po svetu dele. Ja od toga neću san da izgubim.

Filip

04.09.2020. 13:24

@Sale - Pa ga treba i upucati jer je prestupnik? Vrlo inteligentan i umesan komentar, Sale. I kakve veze ima obican covek, kao Flojd, bilo da li je Amer ili Srbin, sa politikom Amerike? Da imas malo pameti u glavi znao bi da ti taj Flojd bas nista nije uradio. Jos je tuzniji broj pluseva na tvoj komentar. Jer mi treba da se radujemo ako u Americi neko upuca trogodisnja dete. Zasluzili su gadovi, zbog male Milice. Zasluzio je Klinton i njemu slicni, a ne neki muceni Flojd. Bolest...