PLAMEN je progutao danas neprocenjive relikvije iz katedrale Sent Pjer e Sent Pol u Nantu, smatra profesor sa strasburškog univerziteta Toma Siret.

Nataly

18.07.2020. 18:48

Kada su goreli manastiri i crkve na Kosmetu niko se nije obazirao iz.okruzenja ove katedrale pa ja sad ne vidim da mi treba da ispoljimo neku zainteresovanost za katedrale u Francuskoj.Gore isto kao i one na Kosmetu i nikom nista.

Mama

18.07.2020. 23:08

Uzasno se osecam kad vidim unistavanje istorijskih artefakata a najstrasnije je kad je sa predumisljajem.Ipak,pitala bih-dali vas boli???Da li sada shvatate koliko nas boli rusenje crkava i grobalja na KiM a vi te vandale priznajete kao drzavu!!!

Realist

19.07.2020. 03:36

Nista cudno nije posle Merkelove muslimanizacije Evrope, Koji su invazijskim doselavanjem iz Afroazijskih kontinenata u Evropu pitam se sta ce jos goreti, te Bagre treba oterati odakle su dosli to su divlji i necivilizovanih Koji osim pakosti drgo i neznaju. Zato oterati pod hitno milom ili silom Inace nepise se Evropi dobro.

buki

19.07.2020. 23:01

Katolici vekovima rade na pokatoličenju i uništavanju pravoslavaca u Evropi, dok nam svima dolaze glave ovi obrezani. Hilandar je dva puta goreo u poslednje vreme, a za naše crkve na KiM su im Nemci i Holandijani dodavali baklje i smejali se našoj muci. Šta su mislili, da će njih da poštede?