"RUSIJA ĆE ODLUČITI" Bivši američki obaveštajac predviđa - Šta će se nakon rata u Ukrajini dogoditi sa NATO-om?

Марија Стевановић
Marija Stevanović

25. 03. 2024. u 15:20

NAKON poraza u ukrajinskom sukobu, NATO neće moći nesmetano da se širi, pošto Rusija to neće dozvoliti, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal "Dajlog vorks".

РУСИЈА ЋЕ ОДЛУЧИТИ Бивши амерички обавештајац предвиђа - Шта ће се након рата у Украјини догодити са НАТО-ом?

Tanjug

- Ukrajina nikada neće biti dozvoljena u NATO-u, kao ni Gruzija. Pobeda Rusije znači da će matirati politiku otvorenih vrata koje se alijansa trenutno pridržava - primetio je ekspert.

On je dodao da će neuspešan ishod sukoba u Ukrajini dovesti do velikih problema za vojni blok, koji je ranije planirao da se širi na novim teritorijama.

Rusija je više puta ukazivala na agresivni kurs NATO-a prema Moskvi. Blok ima za cilj širenje na postsovjetski prostor i konfrontaciju. Prema rečima predsedničkog pres-sekretara Dmitrija Peskova, takva politika Severnoatlantske alijanse ne može doneti veću bezbednost regionu.

BONUS VIDEO:

PRVO OBRAĆANjE PUTINA NAKON MASAKRA U MOSKVI: Platiće svako ko stoji iza terorista

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu