REAKCIJA RUSIJE NA ORBANOVU IZJAVU: Evo šta kažu o Trampovom planu za kraj rata u Ukrajini

Novosti online

11. 03. 2024. u 11:05

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas, povodom izjave premijera Mađarske Viktora Orbana da će Donald Tramp prestati da daje novac Ukrajini ako bude ponovo izabran za predsednika SAD, da Rusija nema ništa da doda jer nisu dati nikakvi detalji o kakvom planu je reč.

РЕАКЦИЈА РУСИЈЕ НА ОРБАНОВУ ИЗЈАВУ: Ево шта кажу о Трамповом плану за крај рата у Украјини

Foto: Arhiva VN

- Videli smo, ali nemamo ništa da kažemo jer nisu dati nikakvi detalji i nejasno je kakav to plan može da bude. Stoga, trenutno nije moguće reći bilo šta specifično - izjavio je Peskov, prenosi Rojters.

Navodi se da je reč o komentaru na jučerašnju izjavu Orbana da je Tramp obećao da neće dati novac Ukrajini ako postane predsednik, a da bez SAD Evropa neće moći da finansira sukob i da će se on tako završiti.

Foto: Sergei Karpukhin/Pool photo via AP

- On ima dosta detaljne planove da okonča ovaj rat, ali ja nisam ovlašćen da govorim o suštini tih planova - rekao je Orban.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!