DOBRE VESTI ZA LJUBITELJE INSTAGRAMA: Stižu novine u alikaciji, korisnici će napokon moći da urade ovo

Novosti online

06. 03. 2024. u 13:33

KORISNICI Instagrama ranije nisu mogli da isprave grešku u poruci koja je poslata, već su morali da je obrišu i ponovo napišu ispravnu verziju.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ЉУБИТЕЉЕ ИНСТАГРАМА: Стижу новине у аликацији, корисници ће напокон моћи да ураде ово

Foto: Profimedia

Da biste izmenili poslatu poruku, potrebno je da je pritisnete i držite dok se ne pojavi iskačući meni, a tada izabrati stavku "uredi" (edit), navodi se na veb-sajtu kompanije Meta.

Nakon unetih izmena će poruka biti označena kao "uređena" ("edited").

Platforma Votsap je još prošle godine dobila funkciju uređivanja poruka nakon slanja, a vreme za izmene je takođe ograničeno na 15 minuta.

Instagram je takođe nedavno omogućio korisnicima da isključe potvrdu da je poruka pročitana.

Ovo može da se ostvari tako što se uđe u podešavanje naloga, odnosno "settings", zatim izabere opcija "messages and story replies", a zatim da se klikne na "show read receipts" i onda isključiti.

Kompanija je prvi put počela da testira ovu funkciju još u novembru.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: Hiljade budističkih monaha u slavlju punog meseca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!