DRAMA U KOMŠILUKU: Automobilom hteo pregaziti policajce, pa im slupao službeno vozilo

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

28. 02. 2024. u 15:32

U POLICIJSKOM pritvoru s čak četiri kaznene prijave završio je 43-godišnjak kojega je hvarska policija htela zaustaviti, a on je automobilom nasrnuo na policajce i zabio im se u službeni automobil, saznaje se u policiji.

ДРАМА У КОМШИЛУКУ: Аутомобилом хтео прегазити полицајце, па им слупао службено возило

Foto AP

Splitsko-dalmatinska policija je izvestila da je 43-godišnjaka koji je vozio automobil pokušala zaustaviti u ponedeljak oko 22 sata u Starom gradu na Hvaru.

Udario u službeni policijski automobil

No, umesto da se zaustavi, ubrzao je, promenio smer kretanja i automobilom krenuo prema policajcu koji se da bi izbegao udar izmaknuo u stranu. Policija tvrdi da je nakon toga nastavio bežati usmerivši svoje vozilo i prema drugom policajcu, udario u službeno policijsko vozilo te pobegao. 

- Naknadno je pronađen te je uz upotrebu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije. Tokom kriminalističkog istraživanja je utvrđena sumnja da se prethodnih dana nasilnički ponašao prema bliskoj osobi i uputio joj pretnje - kažu u policiji, prenose agencije.

Zato je osim zbog nasilnog ponašanja prema službenoj osobi, oštećenja tuđe stvari, prijavljen i zbog nasilja u porodici, te pretnji.

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO: HAPŠENjE ZBOG UBISTVA MILANA ŠUŠE: Pogledajte akciju policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024