KENSINGTONSKA PALATA: Smešne tvrdnje da je Kejt Midlton bila u indukovanoj komi

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

27. 02. 2024. u 17:54

KENSINGTONSKA palata saopštila je danas da su "smešne" teorije zavere o tome da je Kejt Midlton bila u medicinski indukovanoj komi.

КЕНСИНГТОНСКА ПАЛАТА: Смешне тврдње да је Кејт Мидлтон била у индукованој коми

Foto: AP

Princeza od Velsa je bila podvrgnuta operacija 16. januara, posle čega je provela dve nedelje u bolnici, prenosi Njuzvik.

Iz palate je navedeno da Midlton neće obavljati nikakve zvanične dužnosti pre Uskrsa.

Teorija zavere se pojavila jer nisu objavljene slike Kejt Midlton kako napušta bolnicu, navodi list.

Sve je počelo tako što je španska TV voditeljka Konča Kaleha rekla da je nezvanično razgovarala sa zvaničkom britanske kraljevske porodice koji joj je navodno rekao da je život Kejt Midlton "bio u velikoj opasnosti".

-Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavila, navela ja španska novinarka.

Prema njenim rečima, odluka je bila da Midlton bude stavljena u indikovanu komu.

-Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro, rekla je Kaleha.

Iz Kensingtonske palate su poručili da su svi ti navodi "smešni".

Tanjug

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024