ALEN DELON DOBIO STARATELJA: Eplog svađe u javnosti dece čuvenog francuskog glumca

Čuveni francuski glumac Alen Delon (88) je odlukom suda dobio je staratelja.

АЛЕН ДЕЛОН ДОБИО СТАРАТЕЉА: Еплог свађе у јавности деце чувеног француског глумца

Alen sa sinom Antonijem, Foto AP

Tutor će ga pratiti u obavljanju mnogobrojnih poslova u svakodnevnom životu, osim u onim najvažnijim, kao što je prodaja nekretnina, što je funkcija koja je ostavljena određenoj drugoj osobi od poverenja. Staratelj će Alenu Delonu takođe pomoći da bira lekare koji će nadalje pratiti njegovo zdravstveno stanje.

Do ove odluke je došlo posle serije međusobnih optužbi u javnosti dece slavnog glumca od početka ove godine, posle čega su reagovali advokati Alena Delona i zatražili da bude stavljen pod susdsku zaštitu. Braća  Antoni i Alen Fabijan optužila su sestru Anušku da je zapostavila oca i da ga iskorišćava, dok je Anuška podnela tužbu protiv braće za klevetu.

Alarm je upalila i Iromi Rolen, žena koja se donedavno nalazila uz glumca i koja je poručila da mu je život ugrožen i da već nekoliko meseci ne prima propisanu terapiju.  Ta terapija koju su mu prepisali lekari u Švajcarskoj je, prema rečima Alena Fabijana, prekinuta u saglasnosti sa francuskim lekarima, ali Anuška negira da je taj potez usaglašen. Nije se saznalo da li je Alen Delon bio u stanju da sam odluči da li želi dalje da se leči ili ne.

Braća i sestra su se svađala i oko toga gde će otac nadalje da živi, da li na svom posedu u Francuskoj, kako to žele braća, ili u Švajcarskoj, gde mu živi kćerka, što je Anuškina želja.

Mnogi sumnjaju da je ova svađa uzrokovana podelom nasleđa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)