UBIO BIVŠU PARTNERKU, PA SEBI PRESUDIO: Tragedija u Nemačkoj, sve se dogodilo u radnji punoj kupaca

Novosti online

16. 01. 2024. u 15:58

PRAVA drama dogodila se sinoć u poznatom supermarketu u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj, kada je muškarac sa više hitaca upucao svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio. U trenutku napada market je bio pun kupaca.

УБИО БИВШУ ПАРТНЕРКУ, ПА СЕБИ ПРЕСУДИО: Трагедија у Немачкој, све се догодило у радњи пуној купаца

FOTO: Tanjug/AP

Policija veruje da je motiv ubistva to što ubica nije mogao da se pomiri sa raskidom.

- Dokazi ukazuju na to da se iza motiva krije propala ljubavna veza - rekao je državni tužilac i dodao da je istraga još u toku.

Ubijena, koja je u supermarketu radila kao kasirka i njen ubica su raskinuli pre nekih šest meseci, a nakon duže veze i zajedničkog života. U ovom trenutku se i dalje proverava da li je bilo prijava za nasilje i da li je bilo izricanja mera zabrane prilaska, navelo je tužilaštvo.

Kako je saopšteno, muškarac je sinoć oko 19.15 časova ušetao u supermarket, a potom je otišao do kasa i ispalio više hitaca u svoju bivšu partnerku. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva, a napadač je onda sebi oduzeo život.

Ubica, kako je navedeno iz tužilaštva, nije imao dozvolu za oružje, a tela su poslata na obdukciju. Policija je na licu mesta pronašla više čaura, a u ovom trenutku nije poznato iz kog oružja je pucano.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!