PRINC ENDRU SE ZAKLJUČAO U KUĆU: Zbog dokumenata DŽefrija Epstina kraljevskoj porodici preti novi skandal?

Tanjug

08. 01. 2024. u 00:38

BRITANSKI princ Endru se navodno zaključao u kuću nakon novih objavljivanja dokumenata seksualnog prestunika Džefrija Epstina, u kojima se pominje Endruova veza sa pokojnim američkim milionerom.

ПРИНЦ ЕНДРУ СЕ ЗАКЉУЧАО У КУЋУ: Због докумената Џефрија Епстина краљевској породици прети нови скандал?

Foto Printskrin

Izvor je rekao za londonski ''Miror'' da "Endru nema ideju kako da odgovori" i da nije izlazio napolje otkako su se pojavile teške optužbe ove nedelje o Epstinovim prijateljima i poznanicima.

- Nema emocionalnu širinu da se nosi sa ovim. Zaključao se u sobu i ne zna kako da odgovori. Ovo ga je opustošilo - rekao je izvor.

Najveća antimonarhistička grupa u Velikoj Britaniji ''Ripablik'' prijavila je princa Endrua londonskoj policiji nakon što su nedavno objavljeni sudski dokumenti koji ga povezuju s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstinom.

Vojvoda je decidno više puta negirao sve optužbe protiv njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024