SOVA ŽIVELA NA NOVOGODIŠNJOJ JELKI ČETIRI DANA: Porodica je uopšte nije primetila, sve dok na red nije došlo sređivanje kuće (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2023. u 17:28

PORODICA Vajt iz Kentakija bila je šokirana kada je shvatila da na njihovoj božićnoj jelki živi sova. Njihova jelka je bila dom ptice četiri dana.

СОВА ЖИВЕЛА НА НОВОГОДИШЊОЈ ЈЕЛКИ ЧЕТИРИ ДАНА: Породица је уопште није приметила, све док на ред није дошло сређивање куће (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/FOX 56 News

- Imamo tri psa. Stalno smo u dnevnoj sobi: gledamo televiziju, kuhinja je ovde, nije bilo naznaka da je sova tu - rekla je vlasnica kuće Mišel Vajt.

Vajt je rekla za "WDKY" da su ona i njena porodica doneli drvo u svoj dom nesvesni da sova živi na drvetu sve dok čistač tepiha Bobi Hejs nije primetio životinju dok je radio u njihovoj kući.

- Uvukla se dublje u drvo. Trebalo mi je nekoliko minuta da je uopšte pronađem - rekao je Hejs. Hejs je uspeo da zgrabi sovu i poslao njenu sliku vlasnici kuće.

- Bila sam šokirana - rekala je Vajt. Dodala je da je u početku mislila da joj Hejs šalje fotografiju plišane životinje. Drago joj je što je Hejs pronašao sovu.

- Da sam na njegovom mestu, izašala bih iz kuće. Neka ostane sova - rekala je Mišel. Hejs je na kraju pustio sovu nazad u divljinu, a Vajt je rekla za "WDKY" da sada planira da isplete ornament od sove koji će staviti na svoje drvo.

(Indeks)

BONUS VIDEO: ZIMSKA ČAROLIJA: Cvetni vrt svetla u Japanu zadivljuje posetioce lepotom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)