VELIKO UPOZORENJE IRANA: Preti nekontrolisana eksplozija situacije na Bliskom istoku

Novosti onlajn

09. 12. 2023. u 13:03

IRAN je upozorio generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Antonija Guteresa na pretnju od "nekontrolisane eksplozije" situacije na Bliskom istoku, nakon što su SAD stavile veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN koja poziva na prekid vatre u Pojasu Gaze.

ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ ИРАНА: Прети неконтролисана експлозија ситуације на Блиском истоку

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Sve dok SAD podržavaju zločine cionističkog režima i nastavak rata, ne samo da je verovatno da će se rat proširiti, već postoji mogućnost nekontrolisane eksplozije situacije u regionu", rekao je ministar spoljnih poslova Irana Hosein Amir Abdolahijan u telefonskom razgovoru sa Guteresom - saopštilo je iransko ministarstvo.

Abdolahijan je pohvalio odluku Guteresa da se pozove na član 99 Povelje Ujedinjenih nacija, ocenivši je kao "hrabru akciju za održavanje međunarodnog mira i bezbednosti", prenosi Tajms of Izrael.

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS - Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!