"MOLILI SMO DA IZAĐEMO IZ AUTOBUSA" Državljanin Srbije koji je evakuisan iz Izraela - To je bio najdramatičniji momenat

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 16:46

DOKTOR Tomislav Kostić iz Niša, koji je sa grupom hodočasnika i ostalim državljanima Srbije doputovao evakucionim letom iz Tel Aviva, kazao je da je najdramatičniji trenutak tokom evakuacije bio dolazak na aerodrom Ben Gurion u trenutku kada je počelo raketiranje.

МОЛИЛИ СМО ДА ИЗАЂЕМО ИЗ АУТОБУСА Држављанин Србије који је евакуисан из Израела - То је био најдраматичнији моменат

Foto: Printskrin/Jutjub/Kosovo onlajn

- Najdramatičniji je bio dolazak na aerodrom u subotu, jer je tada krenulo raketiranje u okolini, molili smo da izađemo iz autobusa, klasično bombardovanje - kazao je dr Kostić.

Aerodrom Ben Gurion u Tel Avivu malo nakon poletanja aviona sa državljanima Srbije je zasut granatama, a Kostić kaže da su svi iz grupe pokazali izuzetnu smirenost, a najviše maturanti za koje kaže da su bili svetla tačka.

- Tamo je krenuo opšti rat i već prvog dana smo shvatili, po rečima naših sugrađana koji žive tamo, da to nije uobičajeno i ono na šta su navikli svih ovih godina, jer je grupa boraca upala u sve izraelske gradove - kazao je Kostić.

Prema njegovim rečima, shvatili su da je situacija ozbiljna i u momentima kada su trebali da napuste Palestinu, što opisuje kao pravu avanturu.

Kostić navodi da je najteže bilo vodiču puta, jer je morao da organizuje njihovu evakuaciju, i da se na kraju sve završilo dobro po državljane Srbije.

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)