"TO ŠTO JE PUTIN LOŠ, NE ZNAČI DA JE UKRAJINA DOBRA" Republikanac poručio Zapadu: Oni koji se zalažu za rat, prodaju istu laž kao Bajden

Tanjug

06. 10. 2023. u 17:09

KANDIDAT Republikanske stranke za predsedničku nominaciju Vivek Ramasvami poručio je danas da "činjenica da je ruski predsednik Vladimir Putin loš, ne znači da je Ukrajina dobra".

ТО ШТО ЈЕ ПУТИН ЛОШ, НЕ ЗНАЧИ ДА ЈЕ УКРАЈИНА ДОБРА Републиканац поручио Западу: Они који се залажу за рат, продају исту лаж као Бајден

FOTO: Tanjug/AP

- Republikanci koji se zalažu za rat prodaju istu laž kao i Bajden. Zelenski je zabranio 11 opozicionih partija i konsolidovao sve TV kanale u jedan državni emiter - napisao je Ramasvami na društvenoj mreži X (Tviter).

On je naveo da su ukrajinske vlasti zapretile da neće održati redovne izbore ukoliko SAD ne pošalju više novca, dodavši da Kijev ima problema i sa korupcijom.

- Zelenski se sramno pridružio kanadskom parlamentu koji je aplaudirao nacističkom saradniku - podsetio je Ramasvami.

On je naglasio da se u većini okupiranih ukrajinskih regiona govori ruski i da građani tih oblasti skoro deceniju nisu ni glasali na ukrajinskim parlamentarnim izborima.

- Moramo da se suočimo sa ovim činjenicama ili ćemo, u suprotnom, ponoviti iste greške iz Iraka ili Avganistana - poručio je Ramasvami.

BONUS VIDEO: RUSKA PACIFIČKA FLOTA - Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)