PUCNJAVA NA UNIVERZITETU U AMERICI: Ima povređenih, policija poslala jake snage na lice mesta (FOTO/VIDEO)

Novosti Onlajn

04. 10. 2023. u 08:08

U PUCNjAVI na državnom Univerzitetu Morgan u Baltimoru ima više povređenih, a policija je odmah izašla na lice mesta, javlja Si-En-En.

ПУЦЊАВА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У АМЕРИЦИ: Има повређених, полиција послала јаке снаге на лице места (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/@fox5dc

Zvaničnici policije su potvrdili da incident više nije "aktivna situacija", ali i da ima više povređenih, i zamolili su sve da ne napuštaju svoje objekte.

U početku su se pojavile vesti o tome da je napadač pogodio najmanje četiri osobe, rečeno je za Si-En-En.

Snimci sa WJZ pokazuju više vozila hitne pomoći i policije na licu mesta, kod zgrade za smeštaj studenata koja je oblepljena policijskim trakama. Staklo na nekim prozorima je razbijeno.

Univerzitet se oglasio molbom da članovi porodice ne prilaze mestu zločina.

Državni Univerzitet Morgan je poznat po tome što ga pohađaju uglavnom Afroamerikanci, i imao je oko 9.000 novih studenata u jesen 2022. godine.

(Telegraf/CNN)

BONUS VIDEO: 

POVRATAK ASTRONAUTA: Završena je šestomesečna misija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)