EVROPSKA unija nije uspela da donese mir Ukrajini i ponosi se time, rekao je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u eteru TV kanala M1.

Komentari (4)

buki

27.08.2023. 14:03

@Realno - Kako da ne? Svi su krivi, možda i Marsovci, samo su ukrajinski nacisti koji duže od devet (9) godina ubijaju ruske civile nevini? Ubili su više od 2.ooo dece, a ti podržavaš takve monstrume i osuđuješ Putina koji je posle godina molbi Zapadu da ih poštedi, odlučio da ih zaštiti od zlikovaca? Pogledaj se u ogledalo i javi šta si video!

Walter Praviček

26.08.2023. 15:54

Da su "pale"odluke Komisije EU i Ursule,kako je treba u Ukrajinu davati hranu,odeču,SVE namirnice za dnevno potraživanje,da su pustili ljude,da se odluće kako hoče i sa kime hoče živjeti,te,da(I TIH ODLUKA JOŠ BEZBROJ),se u EU brinu za žitelje EU,onda se ne bi siromaki klali,a bogatiji od pozadine ili sa strane posmatrali.A SANKCIJE protiv Ruske Federacije UČINILE SU NAMA ŽITELJIMA EU NEPOPRAVLJIVO ŠTETU,A URSULO TO NE BRIGA.NI ONE KOMESARE,KOJI PODIŽU RUKE ILI PRITIŠČU DUGME ZA SUGLASNOST SA NJOME.SRAM VAS BILO!