DROGU TREBALO DA RAZMENE NA JADRANU: Uhapšena kriminalna grupa, plovili na brodu pod crnogorskom zastavom (VIDEO)

V.K.

16. 08. 2023. u 19:36

ALBANSKA policija uhapsila je kriminalnu grupu optuženu za šverc droge na brodu koji je isplovio iz Crne Gore, prenose albanski mediji.

ДРОГУ ТРЕБАЛО ДА РАЗМЕНЕ НА ЈАДРАНУ: Ухапшена криминална група, пловили на броду под црногорском заставом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejbuk/Policia e Shtetit

Akciju su podržale italijanska Gvardija di financa i američka agencija DEA.

Kako prenosi albanski "Politiko", zamenik direktora albanske državne policije Sokol Bižga na konferenciji za novinare izneo je detalje međunarodne operacije protiv šverca droge koja je sprovedena juče, u saradnji sa italijanskom policijom i američkom DEA.

Tokom operacije, uhapšeno je šest osoba - četvorica albanskih državljana i dva državljanina Ukrajine. Među uhapšenima je i bivši zvaničnik albanske policije. Kako navodi Bizhga, zaplenjeno je oružje i 45.000 evra, 2,5 miliona leka, određena količina funti, švajcarskih franaka i turskih lira, kao i 28 kilograma kokaina. 

Droga je nađena u blizini mesta gde su šverceri ostavili brod. Policija je saopštila da je osumnjičena grupa planirala da tu drogu zameni za drugu.

Brod "Veliera" je plovio pod zastavom Crne Gore. Droga je, veruje policija, trebalo da bude razmenjena na Jadranu, 28 milja od lagune Patok, koja se nalazi u blizini Drača.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!