NEMA OŠTEĆENJA NA STUBOVIMA: Poznato kada će biti u potpunosti popravljen Kerčki most

Novosti online

17. 07. 2023. u 20:32

ZAMENIK ruskog premijera Marat Husnulin kaže da će drumski most koji povezuje južnu Rusiju sa Krimom (Kerčki most) biti u potpunosti popravljen do 1. novembra.

НЕМА ОШТЕЋЕЊА НА СТУБОВИМА: Познато када ће бити у потпуности поправљен Керчки мост

Foto: Profimedia/Ilustracija

Predsednik Rusije Vladimir Putin je naložio Husinulinu da nadgleda radove na obnovi mosta.

Govoreći na sastanku sa predsednikom Rusije, Husnulin je rekao da nema oštećenja na stubovima, ali da je jedna deonica puta potpuno uništena i da će morati da bude obnovljena.

Naveo je da će se drumski saobraćaj obnoviti u jednom smeru do 15. septembra, a u oba do 1. novembra.

U napadu nije oštećen paralelni železnički most.

Dve osobe iz Belgorodske oblasti u Rusiji, muškarac i žena, poginuli su u terorističkom napadu Ukrajinaca na Krimskom mostu, a njihova ćerka je povređena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!