OGLASIO SE SLAVNI REDITELJ DŽEJMS KAMERON: Otkrio da li su glasine o planovima za snimanje filma o "Titanu" tačne

Tanjug

16. 07. 2023. u 00:02

REDITELj Džejms Kameron rekao je da informacije u medijima o njegovim namerama da snimi film zasnovan na priči o podmornici Titan, koja je potonula u Atlantskom okeanu 18. juna, nisu tačne.

ОГЛАСИО СЕ СЛАВНИ РЕДИТЕЉ ЏЕЈМС КАМЕРОН: Открио да ли су гласине о плановима за снимање филма о Титану тачне

Foto: Profimedia

- Obično ne odgovaram na uvredljive glasine u medijima, ali sada želim to da uradim. Ne pregovaram o filmu o OceanGate-u i nikada neću - napisao je Kameron na Tviteru.

Prethodno je britanski San, pozivajući se na izvore, objavio da je reditelj koji je snimio ''Titanik'' razgovarao sa menadžmentom jednog od servisa za striming o stvaranju dramske serije zasnovane na istoriji podmornice Titan, piše Gardijan.

U junu, osnivač OceanGate Expeditions, Stokton Raš, spustio se u Atlantski okean, zajedno sa još četvoro ljudi, u podmornici Titan sa ciljem da vidi olupinu Titanika.

Podmornica je izgubila kontakt sa površinom tokom spuštanja. Nekoliko dana kasnije, američka obalska straža je saopštila da su pronašli delove podmornice na dnu okeana i zaključila da je pet članova posade na brodu verovatno odmah poginulo u „katastrofalnoj imploziji“.

Nakon što su se pojavile vesti o imploziji, mnogi su tražili odgovor od Kamerona, jer on nije samo stručnjak za duboko more i Titanik, već je i sam napravio 33 zarona do olupine, tvrdeći da je proveo „više vremena na brodu nego kapetan“, a takođe je bio i prijatelj ronilačkog pilota Titana, Pola-Anrija Nargolea, dodaje Gardijan.

BONUS VIDEO: NEMAČKA: Intenzivne vrućine praćene uraganskom olujom pogodile su južni region

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)