GENERALNI sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je da će Ukrajina dobiti poziv za članstvo u zapadnoj alijansi kada se zemlje članice dogovore oko tog pitanja, i kada se ispune uslovi za to.

U LIMBURGU MESECU

11.07.2023. 17:44

...BICE PRIMLJENI, SAMO NEKA NACISTI RATUJU, i kad ih bude pobijeno koliko i rusa u drugom svetskom ratu, onda ce ih primit u tu ujdumu.

Govnarkovići

11.07.2023. 17:46

Dakle, Ukrajina će biti primljena kad se steknu uslovi. Za sada imaju jedan bitan uslov da im je nacizam osnova svega i da su zombirani debili. Drugi uslov je malo teži jer ih uskoro neće biti na mapi sveta. Ko sa anglifašistima sarađuje taj je obro bostan. Sada mislim da je došao red na anglofašiste da plate račune za sve zločine. Velika većina sveta želi da se anglofašisti unište i mislim da smo blizu da se to desi.

Crnogorac

11.07.2023. 18:17

Ukraina kao jedna fasisticka tvorevina , nece zvanicno ici u teroristicku organizaciju NATOa "Prvo mora da bude unistena od Rusije a Rusija da se ne Zaustavi u Berlinu 'ocekujemo je na zapadnom obali kanade I amerike a pre toga da nestane 2/3 covecanstva I kona no da pocne mir bez fasizma .