STAKLO RAZBACANO PO ULICI, STAN "GUTA" VATRENA STIHIJA: Najmanje troje povređeno u jakoj eksploziji (VIDEO)

Tanjug

03. 07. 2023. u 09:43

NAJMANjE tri osobe povređene su danas u eksploziji u zgradi u centru Tokija, sopštila je policija, prenosi agencija Kjodo.

СТАКЛО РАЗБАЦАНО ПО УЛИЦИ, СТАН ГУТА ВАТРЕНА СТИХИЈА: Најмање троје повређено у јакој експлозији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Na fotografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se požar na drugom spratu zgrade i delovi stakla razbacani po ulici, navodi nacionalna televizija NHK.

Rojters javlja da su svedoci rekli da su osetili miris gasa pre nego što se čula eksplozija, dodajući da izgleda da se vatra nije proširila.

Do eksplozije je došlo u delu grada gde se nalaze brojne poslovne kancelarije i restorani.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE: Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu