RAT u Ukrajini ušao je u 489. dan.

Komentari (9)

Genocid

28.06.2023. 13:12

Koja ironija da Hrvati i Ukrajinci označavaju šta je genocid, dve genocidne tvorevine i jedine zemlje gde se fašizam i nacisti veličaju. Dve odvratne tvorevine nastale ispiranjem mozga kod debila i onda im je rečeno da su oni specijalni debili i da umaju čast da ginu za zapad i fašizam koji su ih stvorili. Dakle dve države bez časnog porekla, kojima istoriju pišu gospodari i koji žele da budu ono što nisu.

misterx

28.06.2023. 21:38

Rusi iz nekog razloga nisu u stanju da nanesu vece udare u pozadini te da sprece dolazag evropskih hohstaplera u Kijev .Ocigledno je da tu nesto nestima jer sve to naoruzanje nesmetano dolazi .Ako oni misle taki da dobiju rat ond ce to tesko ostvariti uz ogromne gubitke.

walter pravicek

29.06.2023. 07:14

Vojnici Prigožina-Vagner grupe uništili na aerodromu u Rostovu na Donu puno materiala te ubili puno ljudi,i to je platio general Surovikin Sergej.On je uhapšen.Sve VIŠE interesantnih novosti na stranim portalima(DW=dojče vele) itd.Da nema odbrane aerodma jeste ne samo sramota več i prilika za uništavanje kao na strelištu pucanje na glinene golubove.