BLUMBERG: "Princ Hari planirao podkast sa Putinom, Trampom i papom Franjom o njihovom detinjstvu"

Đ.G.

24. 06. 2023. u 16:06

DOK je kraljevska porodica navodno kupovala ovu ideju višestrukim producentima i produkcijskim kućama u SAD, članovi njegovog produkcijskog tima za podkast rekli su da su izrazili zabrinutost oko praktičnosti obezbeđivanja intervjua sa željenim VIP osobama, koje nisu poznate po tome što javno govore o svom detinjstvu, ili zaista mnogo toga o njihovom ličnom životu.

БЛУМБЕРГ: Принц Хари планирао подкаст са Путином, Трампом и папом Фрањом о њиховом детињству

Foto: AP

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, rekao je da želi da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina – kao i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa i generalnog direktora Fejsbuka Marka Zakerberga – za podkast o traumi i vaspitanju iz detinjstva, izvestio je Blumberg u četvrtak. 

Serija bi sadržala dugačke intervjue sa ovim „kontroverznim“ ličnostima, ispitujući kako su događaji u njihovom detinjstvu oblikovali odrasle koje su na kraju postali, reklo je nekoliko insajderskih izvora za novinsku kuću. 

Vojvoda je takođe razmišljao o pokretanju podkasta usredsređenog na očinstvo, i drugog o „glavnim društvenim razgovorima“ kao što su klimatske promene i religija. Želeo je da dovede papu Franju kao gosta u emisiji o religiji, rekli su izvori za Blumberg.

Nijedna od ideja za podkast princa Harija nikada nije stigla u studio za snimanje. Dok je najava u decembru 2020. o partnerstvu između giganta za strimovanje Spotify-a i Archewell Audio-a, kompanije za podkaste koju je princ Hari osnovao sa svojom suprugom Megan Markl, obećala „ podkaste koji će inspirisati“, inicijativa je na kraju donela samo jednu sezonu jedne serije, Markl 'Arhetipovi' .

Par je potpisao višegodišnji ugovor za „proizvodnju podkasta i emisija“, za koji se procenjuje da vredi oko 15,5 miliona funti (20 miliona dolara), nedugo nakon njihovog javnog izlaska iz kraljevske porodice, kada je njihova popularnost i dalje bila velika. Od tada, Markleovo rangiranje naklonosti je palo na -47, najniže od kada je YouGov počeo da ga prati 2017., preneo je RT. 

BONUS VIDEO: VESELO NA ULICAMA PARIZA - Obeležava se Dan muzike širom grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave