MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da nema nikakve iluzije da će se odnosi Rusije i Zapada u skorije vreme popraviti.

buki

17.06.2023. 15:59

@Cucan Cule - Da, da, Rusi su što milom što silom, pokorili celu Južnu Ameriku i Kanadu, pa u njima napravili stotine vojnih baza. U Meksiku su 2014 napravili obojenu revoluciju i doveli na vlast naciste koji ubijaju svakog ko je u dosluhu sa SAD. Uz to su i zabranili engleski jezik, a na Kubi i Venecueli postavili strateško nuklearno oružje upereno ka SAD. Pod sankcijama drže SAD i polovinu sveta koji podržavaju Amere i koji žele da im pomogne samo ne smeju javno jer se plaše osvete Rusa. Uz to su Rusi svakog onog ko nije podržao rusku agresivnu politiku, kao što su Srbija, Sirija, Irak, bombardovali i oteli im deo teritorije na kojoj su napravili svoje vojne baze. One veće države, koje nisu baš mogli tako lako da bombarduju, Rusi decenijama drže pod sankcijama i onemogućavaju njihov ekonomski razvoj, samo zato što neće da se pridruže njihovom vojnom savezu za borbu protiv SAD.

Velja

17.06.2023. 09:25

Jedino što ja ne razumem to je kako su mogli da budu toliko vremena tolike naivčine da uopšte misle da zapad hoće bilo šta drugo od njih sem da ih razbuca i opljačka...