AMERIČKA vojska poslala je dodatne borbene avione na Bliski istok nakon što je optužila Rusiju za nebezbedne aktivnosti na nebu iznad regiona, uključujući i nekoliko incidenata u Siriji.

Miki

15.06.2023. 20:49

Samo nam nisi rekao ko vas je zvao u Siriju? Tamo kradete ulje Yankees. Vreme je da isparite, nego sta bi sa Asadom? Nista mu mogli niste, onaj mali iz Moskve vam je nocna mora. ??

Rade

16.06.2023. 02:30

Ako SAD i njihovi podanici šalju oružje da Ukrajinci ubija Ruse u cilju oslobođenja, zašto Rusija ne šalje oružje Siriji da oslobode zemlju od SAD agresora i okupatora? Koje interese ima SAD u Siriju, uvođenje demokratije odnosno naftu. Siriji je veoma zgodno mesto da se udari na SAD ali i velika opasnost zbog Izraela koji tu neće biti samo posmatrač kao ni Iran naravno. Veoma nezgodna situacija.

zora

16.06.2023. 08:22

Sta vi radite u Siriji? Zasto imate bazu u drzavi koja nije vasa kolonija niti se granici sa vasom drzavom? Ostanite na vasem kontinentu i bice mira u svetu. Stop Amerima okupatoru slobodnih drzava.

Balkan

18.06.2023. 13:58

G-din Asad vam je vec rekao da nema potrebe da budete vise u Siriji, a ni ranije bas niste pozvani po gotovo sto najvise branite naftne izvore da ih niko ne koristi osim vas, dokle, mozda dok ne ispraznite izvore? Ziveli