RAT u Ukrajini danas je ušao u 469. dan. Juče rano ujutru uništena je brana Nova Kahovka na Dnjepru, uzvodno od Hersona. Poplavni talas preti velikom broju naselja, zbog čega je naložena hitna evakuacija stanovništva. Kremlj je optužio Ukrajinu da je uništila branu. Kijev pak tvrdi da su branu digle u vazduh ruske snage, koje su je kontrolisale u trenutku eksplozije.

Komentari (19)

Slobodan

07.06.2023. 08:22

A ko je digao u vazduh "Severni Tok"? Rusi,zlocasti Rusi, to je odgovor"ujedinjenog zapada". Alo se ne slazes sa tim bices kaznjen. To je nova interpretacija demokratije.

laik

07.06.2023. 09:05

Teško da će, kao i u slučaju Sjevernog toka, počinilac priznati zlodjelo, ali ja uvijek polazim od toga da pitam ko od ovoga ima kakve koristi. Recimo, je li rusima intetes da Krim ostave bez vode ? Je li ukrima interes da spriječe "kontraofanzivu", ili za nju nisu (još) spremni, pa "kupuju" vrijeme ? Svakako da, kao i Alija u Bosni, igraju na ulogu "vječite žrtve" u očima Zapada. Aliji se to isplatilo, a da li će i njima ?

Penzionerj

07.06.2023. 10:34

Fašisti non stop napada Predsednika Putina da je srušio branu, blesavo, manijačko ludilo. Tu mogu uvrstiti i tv Pink koji isto to lobira dovodeći najvećeg izdajnika i plaćenika B. Obradovića, bradonju kao i onu drugu Obradovićku. Gde je ovaj obučava poganim jezikom, može se pretpostaviti. Potpisao sam da Pink dobije nacionalnu frekfrenciju ali sam sada zažalio. Treba mu odzzeti nacionalnu frekfrenciju jer se priprema da izda ovu vlast kao pok. Predsednika Miloševića. Može dobiti tv informer. Nisam opozicionar. Kako može Pink dovoditi barabe koji osudjuju Rusiju a namerno zaturaju kolko su Ukrajinski fašisti pobili Ruske dece i odraslih i nemoćnih. Jedinu iskrenu pomoć možemo dobiti od Rusije i Kine. Sada se setih, mada negledam žutu voditeljku hit-tvit kako opravdava i podržava žene lažove.

ukronacizam

07.06.2023. 12:20

Ne moš te ništa tako zaslepi dok te nato i ukro-nacista ne "prosvetli"... Prvo je čovečanstvo prosvetljeno "ruskim pridruživanjem sankcijama samozvanog zapada" nakon miniranja "severnog toka" za gas... tako su Rusi sadomazohisti !?! Drugo prosvetljenje čovečanstva je još tazije i frapntnije blisko psihopatološkom ludilu... Rusi su se samopotopili !!! Imali su neviđen poriv i nakanu da se podave i poplave ... ali... naj više obožavaju ka KRIM ostave BEZ VODE...!!! Vole da se DAVE ali još više vole da UMIRU OD ŽEĐI...!?! Jelda da je to "prosvetljenje" dostojno SAMO nato-nacistima i njihovim PUDLICAMA ukronacistima...?!? Logično, aaa...

Maks

07.06.2023. 12:38

Odlicna ideja zapada. Sto vise pomoci Ukraini to vise mrtvih ukrainaca. U potpunosti im (fasistickom zapadu) se ostvaruje san , sto vise krvi veci profit.

Velja

07.06.2023. 13:46

Nisu bili rusi ludi da se povukli sa druge obale kad su nacisti počeli da prete uništenjem brane prošle godine. Znali su šta bi usledilo. E sad, kad se smire vode, mogu mirno napred.

naranca

07.06.2023. 18:53

Svaka cast Kijev, sada ste konacno dokazali da ste nacisti.------------------------Tek sada Hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

master58

07.06.2023. 20:23

Ukrajinci imaju jacu propagandu jer je citav zapad iza njih,branu su mogli srusiti i jedni i drugi.Americki mediji pisu kako su Ukrajinci na pojedinim mjestima napravili prodor cak i do 10 km i da Rusi bjeze.