TRAMP KAO MONA LIZA: Svaki put bude sve bolje

Novosti online

02. 06. 2023. u 16:27

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp uporedio je svoje pristalice sa ljudima koji odlaze da vide Mona Lizu "stotine puta", kako bi objasnio zašto i dalje privlači veliki broj ljudi na svoje skupove.

ТРАМП КАО МОНА ЛИЗА: Сваки пут буде све боље

Foto Tanjug/AP

- Imate ljude koji žele da vide Mona Lizu, oni vole Mona Lizu, i videće je stotine i stotine puta i svaki put bude sve bolje. Interesantno je to budući da u suštini postoji 20 istih tema o kojima govorite: govorite o granici, govorite o vojsci, govorite o niskim porezima. Oni samo žele da to čuju iznova i iznova  - rekao je Tramp u intervjuu za velški javni servis Es4Si.

Tramp, koji je u novembru najavio svoju kandidaturu za predsedničke izbore u SAD 2024, trenutno je u kampanji, a glavna konkurencija za nominaciju republikanaca mu je guverner Floride Ron DeSantis.

Nedavne ankete stavljaju Trampa daleko ispred Desantisa - on je prvi izbor više od 50 odsto republikanskih glasača na izborima, sa 30 poena prednosti u odnosu na guvernera Floride.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!