OGLASIO SE TRAMP POSLE PRESUDE ZA ZLOSTAVLJANJE: "Apsolutno nemam pojma ko je ova žena"

Novosti online

09. 05. 2023. u 22:03

NAKON što je federalna porota na Menhetnu presudila danas da je Donald Tramp seksualno zlostavljao spisateljicu Elizabet Žan Kerol 1996. godine, nekadašnji američki predsednik se oglasio na društvenoj mreži "Istina".

ОГЛАСИО СЕ ТРАМП ПОСЛЕ ПРЕСУДЕ ЗА ЗЛОСТАВЉАЊЕ: Апсолутно немам појма ко је ова жена

Foto: Profimedia

- Apsolutno nemam pojma ko je ova žena. Presuda je sramotna - nastavak najvećeg lova na veštice svih vremena - napisao je Tramp.

Tramp je samo nekoliko sati ranije na istoj društvenoj mreži nazvao američke demokrate strankom dezinformacija, koja ga proganja na svim sudovima.

- Demokrate su stranka dezinformacija. Kada nešto kažu, to obično znači suprotno, kao u slučaju predstojećih izbora 2024. Kažu da žele da im Tramp bude protivnik, ali ne misle to. Oni me žestoko progone na svim sudovima jer ne žele da se takmiče sa mnom - napisao je on na "Istini", i dodao:

- Dva puta sam pobedio, drugi put sam imao bolji rezultat, a sada ću to učiniti i treći put - dodao je Tramp.

Trampa je danas porota proglasila krivim u građanskoj parnici koju je Kerolova pokrenula protiv njega. Ona ga je tužila za klevetu i zbog njegove izjave iz 2022. godine, kojom je negirao njene navode o seksualnom zlostavljanju.

BONUS VIDEO: Pošasti postmoderne - Kanadski političari u štiklama vrckaju, sve to snima ministar saobraćaja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a