KAO U HOROR FILMU: Pogrešno skretanje odvelo devojku pred smrtonosni rafal

Tanjug

18. 04. 2023. u 18:16

ŽITELj gradića Hebron u američkoj saveznoj državi Njujork, 65-godišnji Kevin Monahen optužen je za ubistvo drugog stepena jer je pucao i ubio 20-godišnju Kejlin Gilis koja je sa puta greškom skrenula na prilaz njegovom imanju i kući.

КАО У ХОРОР ФИЛМУ: Погрешно скретање одвело девојку пред смртоносни рафал

Foto: Es-Bi-Si printskrin

Gilisova je sa troje saputnika slučajno skrenula kolima na sporedni put prema kući optuženog Monahena koji je izašao naoružan, otvorio vatru na vozilo i usmrtio devojku, prenosi Bi-Bi-Si.

- Veoma tužan slučaj. Mladi ljudi su pokušavali da pronađu kuću svojih prijatelja i greškom su skrenuli na prilazni put ka kući tog čoveka koji je odlučio da izađe sa vatrenim oružjem i upotrebi ga - izjavio je lokalni šerif Džefri Marfi na konferenciji za novinare i objasnio da je mesto zločina ruralni kraj, a prilazi kućama loše osvetljeni noću.

Prema njegovim rećčima, niko iz grupe nije izašao iz vozila niti pokušao da uđe u kuću Kevina Monahana pre nego što je on odlučio da otvori vatru.

- Nije bilo nikakvog razloga da se gospodin Monahen oseća ugroženim - rekao je šerif Marfi.

Prijatelji Gilisove su se brzo udaljili od kuće i pokušali da pozovu hitnu pomoć iz obližnjeg grada, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt 20-godišnje devojke.

BONUS VIDEO: TRENUCI PRE MASAKRA: Sigurnosne kamere u školi snimile ubicu iz Nešvila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri