BIVŠI britanski premijer Toni Bler tvrdi da je invazija na Irak koju predvode SAD bila opravdanija od ruske vojne intervencije u Ukrajini koja je u toku, uprkos svim njegovim predratnim opravdanjima otkako je dokazano da su netačna.

zora

19.03.2023. 08:43

Bler je taj koji je trebao da bude u Hagu zajedno sa kolegom pedofilom Klintonom. To su bili ratni zlocini nad Srbijom gde niko nije odgovarao. Sto se tice demokratije koju su Britanci sirili po kolonijama bilo je to istrebljenje starosedeoca tih drzava. Nemoj samo oni da nam pricaju o sudjenju Putinu jer sve sto su uradili u bilo kojoj arapskoj drzavi je bio terorizam, masakriranje i borba za pljacku tih drzava. Stop anglosaksonskim genocidasima.

walter pravicek

19.03.2023. 08:57

Bler sada več orunao starac se ne kaje.Ni za živote Engleza koji su u Iraku poginule,kamoli za osakačene invalide,koje mora uzdržavati Engleska.Ne kaje se ni za učešče kod bombardovanja Srbije ček preko 70 dana u 1999 godini.On i takvi su gospodari tame u svijetu.USPOREDBA DOMBASA SA IZMIŠLJOTINAMA O NEUKLEARNOM NAORUŽANJU SADAMA SO MONSTRUZNE.GLUPE,KAO ŠTO POLITIČARI,KOJE SEBE OPRAVDAVAJU JESU.NEOBRAZOVANI,TE SE PONAŠAJU,KAO,DA SU VELIKOM KAŠIKOM POJELI SVA ZNANJA NA TOM PLANETU.BEZ DOBRIH SAVETNIKA.I LAŽNJIVIH ŠPIJUNA NA TERENU!!OPRAVDANJA NEMA,U DOMBASU SE RADI O RUSKIM LJUDIMA,U IRAKU O DOMAČIM LJUDIMA ,KOJE SU BOMBARDOVALI.

naivna

19.03.2023. 09:11

Bleru, Busu, Klintonu, ima tu jos imena kojima treba suditi za protivpravno upotrebljenu vojnu intervenciju nad suverenim zemljama sirom sveta. Amerika se pretvorila u krvolicnu zver sa svojim "satelitima" i ne haju za medjunarodno pravo, tako da svojom vojnom nadmoci stali iznad vladavine prava i iznad Torca.