JAČANjE uloge Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije moglo bi da promeni tok rata u Ukrajini, rekao je penzionisani britanski general ser Ričard Barons za list Dejli star.

Komentari (3)

Putin

26.02.2023. 11:31

Mene ovo podseca na Milosevica. Nije hteo regularnu vojsku sa punom snagom odjednom da udari nego sve nesto napola.Neki arkani i grupe. A imali hiljade tenkova pisle ih rastopili. Tako ce i Rusija. Sad ih cuvaju kad im treba a onda kad izgube poklonice ih zapadu. Ili ih zapad navuce nekako ili saradjuju. Pa na kraju se sve preokrene na zapadnu stranu. Ili vec saradjuju

liberat

26.02.2023. 13:38

Rusija još nije počela provoditi puni obim ratnih operacija, a uvek zaboravljamo da ovo sada zovu SVO, znači na ograničenom području. Bila je nada da će se neko razuman naći i dogovoriti o prekidu rata. To je bila greška Ruske Armije. Tek od 10.oktobra 2022. počinju ozbiljne operacije ali još uvek ograničene u prostoru, jer je sada cilj uništiti što više žive sile nacista, i onda tek juriš u duboku pozadinu do Odese, Kijeva i Lavova.

Miodrag

26.02.2023. 14:13

Nikada u istoriji čovečanstva nije pobedio nacizam. Tako će biti i sada. Pogotovo to je tek sada dobro, pošto će ideologija nacizma, nestati ne samo u ukrajini, već i u svim zemljama odakle su došli na hiljade i hiljada stranih plaćenika.