ISPOD ruševina koje je izazvao stravični zemljotres koji je pogodio Siriju i Tursku, u Arapskoj Republici je do sada registrovano 812 žrtava u delovima zemlje koje kontroliše Damask, dok je na severu koji kontrolišu protivnici predsednika Bašara el Asada poginulo 1020 ljudi.

ZAvram

07.02.2023. 22:39

Уз наметнуте јој ратове, у којима страдају житељи Сирије, а држава се урушава и пустоши, ова природна катастрофа је додатно нанела невоља, страдања и бола сиријском народу... Туга... до неба...

baka

07.02.2023. 23:44

egipat je poslao prvi,ne plasi se sankcija.ruski vojnici rascicavaju rusevine ali to je malo pomoci.zar svet moze tako hladnokrvno da posmatra tragediju naroda.nisam videla da mi saljemo neku pomoc.uvek smo bili prvi da pomognemo.cudno.zasto im ne posaljemo lekove.cetvrtina lekara u siriji zavrsila je fakultet u srbiji.uvek su nam bili prijatelji.ni kosovo nisu priznali.

Miloš

08.02.2023. 01:04

Sve su ovo doprinela ratna razaranja.Bačena je ogromna količina eksploziva u ratu.Priroda sada uzvraća udarac, na žalost na nevinima.Tako će biti i u Ukrajini,Rusiji..

naranca

08.02.2023. 03:07

Meni srceparajuca Milica Rakic Ali to nije bila prirodna kataklizma .To je NATO uradio 1999 da bi Adem Jasari mogo da secekuje policijska kola u zasedama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marko

08.02.2023. 07:43

Nije priroda nego Teslina “Zemljotres Masina”koji posjeduju Ameri jer su uglavno sve “Blue Prints” izvukli iz Teslinog sefa nakon njegove smrti. Ovaj zemljotres nije slučajan, ni u Turskoj, ni u Siriji, ni u Rusiji!!!! Netko se igra Boga sve dok mečka ne zaigra i na njihovim vratima! Ima još igrača u toj igri!!!! Ameri su ogorčeni i ocajni sto ne mogu više da pljačkaju i budu svjetski policajac kako oni hoće. Ovaj put su udarili u tvrdo i istorija se ponavlja. Samo da ne bude III Svjetskog Rata!!! Spremni su na sve zarad vlastitog opstanka!!!!

buki

08.02.2023. 14:22

@Marko - Da me ne razumete pogrešno, Zapadnim satanistima želim sve najgore, ali da SAD zaista imaju takvu moć, zar bi dozvolile onakve prirodne katastrofe na svom tlu?