PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski neće se, kako je bilo očekivano, video porukom obratiti na festivalu San Remo, najavili su danas organizatori, a prenosi Rojters.

Miso

06.02.2023. 19:48

Zapadna demokratija i sloboda misljenja. Ja zivim u Svedskoj, i nesmem reci svoje misljenje o sukobu u Ukraini. Za mene su Rusi u pravu 100%. Motivisem rado moja shvatanja. Ali ako to javno kazem, niko nece hteti ni da se pozdravi samnom, Ali Palodan pali Kuran ispred dzamija po Svedskoj, i to je sloboda misljenja , a ne mrznja premajednoj religiji. Zelenski i Bandera su demokrate, za zapadni svet. Kada pomislim na zapadnu slobodu misljenja i zapadnu demokratiju, vidim ispred sebe Palodana kako pali Kuran pred dzamijom u Svedskoj. Kada pomislim na zapadnu demokratiju, ja vidim Zelenskog,Azovce,Banderu ,Hitlera i Bajdena.

Toplica Milan

06.02.2023. 20:14

Ja njega (zelenskog) razumem. Doveden tu gde je da obavi određeni zadatak. Ukoliko ga ne obavi, a i ako ga obavi, ode glava. Ali njih (zapad) ne razumem. Toliko su preterali i nemaju meru sa utrpavanjem dotičnog lika u svakodnevni život običnih građana na zapadu da su ovi počeli da mrze i Ukrainu zbog tog klovna.

Bananamen

06.02.2023. 23:29

Ne vidim razlog zasto bi se vladimir zelenski obratio na san remu?? Mislim da se previse pojavljivao svuda i gde treba i gde netreba.od filmskih festivala preko svih drugih mogucih medija....zahtevajuci samo jedno ORUZIJE I PARE. Ni u jednom obracanju nije zahtevao da se ovo razaranje prekine, dok obican narod gine na ratistu ukrajine njegova porodica je udobno smestena u Engkeskoj, gde ima i racune sa bansloslovnim ciframa . Na kraju ce pobeci iz ukrajine obavljenog zadatka, tj potpunog unistenja i nestanka drzave.

Aksiom

13.02.2023. 07:30

Sve u svemu rat u Ukrajini pokazuje da su Slaveni izuzetno tupav narod, to se vidi iz podela među nama, jezičkih, teritorijalnih, kulturnih, svaki put kada to neko iskoristi za svoje interese, plaćamo to svojim glavama. Pripadnost nekim drugim narodima je uvek veštačka i neodrživa, dok se ne nađe neko da ujedini najbrojnije evropski narod naša propast je zagarantovana.