RAT u Ukrajini ušao je u 311. dan. Mnogi delovi Ukrajine ostali su juče bez struje nakon velikog raketnog napada na ukrajinske energetske objekte. Najžešće borbe i dalje se vode u Bahmutu i u pravcu Soledara.

Komentari (4)

Neza

31.12.2022. 11:39

Novcem bez pokrića u zlatnim rezervama a koji se štampa u sistemu kapitalističke privrede i ekonomije špekulantskog karaktera, mogu se obogotatiti ljudi nedovoljno odgovorni da nose teret visoke pozicije. Oni mogu iz senke vladati svetom i finanansirati lokalne i globalne sukobe po volji svoje iluzije o moći. Tužno je sto ljudska zajednica postaje talac manjine o kojoj je zavisna. Kako se tako stvoren Gordijev čvor može razvezati ili ce da bude presečen, ostaje da se vidi, ako iko to preživi.

Branko

31.12.2022. 12:16

Русија исправља грешке из бољшевичке прошлости док САД покушава да задржи незаслужене поклоне које су добили од Совјета - још кад би се србадија снашла за где је јадац да не зависи више од Курте и Мурте..

MALO MORGEN NACISTI

31.12.2022. 14:50

UKRAJINSKOM NACISTI SAD SMETA I ORBAN, prvo im je smetao Gospodin Putin, smatrali su da je uprava cetvrtog rajha iz Brisela poklopila Madjarsku, kad ono kur moj, ne da se Gospodin Orban prevest u nacisticku koaliciju.