STRAH U KOSTIMA VAŠINGTONA: Amerika se plaši Putinove osvete

Novosti online

06. 12. 2022. u 22:37

SAD ne opremaju niti ohrabruju Ukrajinu da izvodi napade preko svojih granica, objavio je Stejt department nakon što je Ukrajina napala ruske vazdušne baze.

СТРАХ У КОСТИМА ВАШИНГТОНА: Америка се плаши Путинове освете

Foto: EPA/Shutterstock/ilustracija

- Ne opremamo Ukrajinu za napade preko granica. Ne ohrabrujemo Ukrajinu da napada preko svojih granica. Mi želimo mir. Ukrajinci žele mir. Transatlantska zajednica želi mir. Ono što mi ne želimo je pauza, jer ako imamo pauzu umesto mira, znamo da će predsednik Putin tu pauzu iskoristiti za preopremljenost, za remont, da se pregrupiše i da se, po svoj prilici, vrati u Ukrajinu sa novom osvetom. A to nije u interesu pravednog mira. To svakako nije u interesu trajnog mira - rekao je Prajs.

Dodao je da SAD opremaju Ukrajinu onim što joj je potrebno za odbranu teritorije.

I pored tih tvrdnji Prajsa, nije tajna da Amerika oprema Ukrajinu i ofanzivnim sistemima HIMARS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (5)

SINE, NIJE TI LAKO Legendarni Ćiro u skrivenoj kameri: Novinar ga izludeo pitanjem, a onda - ŠMEKERSKA REAKCIJA! Bio je veliki (VIDEO)