ZA DANAS ZAKAZAN SASTANAK SB UN O SITUACIJI U UKRAJINI: Uslediće oštre kritike

Tanjug

06. 12. 2022. u 10:06

SAVET bezbednosti UN održaće u utorak sastanak o humanitarnoj situaciji u Ukrajini, najavio je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri UN Dmitrij Poljanski.

ЗА ДАНАС ЗАКАЗАН САСТАНАК СБ УН О СИТУАЦИЈИ У УКРАЈИНИ: Уследиће оштре критике

Foto AP

- Zapadnjaci su za 6. decembar ponovo sazvali sastanak Saveta bezbednosti o Ukrajini, birajući kao temu humanitarna pitanja i zaštitu dece -, napisao je Poljanski u objavi na svom Telegram kanalu.

Diplomata je precizirao da je početak sastanka zakazan za 18.00 časova po moskovskom vremenu.

Poljanski je nagovestio da će na sastanku biti kritikovani ruski udari na ukrajinsku energetsku i drugu infrastrukturu.

- Naravno, oni će pribeći kritici naših udara, nova tema ih sada veoma brine. Dece Donbasa, naravno, neće se setiti, ali ćemo ih mi podsetiti - napisao je Poljanski u objavi.

U decembru je Indija preuzela predsedavanje Savetu bezbednosti UN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama