I KROMPIR NA METI LOPOVA: U seriji provala u Austriji ukradena 24 džaka

Tanjug

06. 12. 2022. u 09:26

U AUSTRIJI, usled rasta cena namirnica, ali i lošeg roda krompira, izgleda da je krompir postao zanimljiv plen za lopove.

И КРОМПИР НА МЕТИ ЛОПОВА: У серији провала у Аустрији украдена 24 џака

Foto Shutterstock

U austrijskom mestu Horn policija je suočena sa serijom provala, u kojoj je i jedan poljoprivrednik bio meta, jer su mu lopovi ukrali 24 džaka od po pet kilograma krompira.

Oni su ukupno ukrali 120 kilograma krompira, ali su i kamera za nadzor na solarnu energiju i akumulator nestali bez traga. Sa serijom od pet provala, koje se sve povezuju sa istim kradljivcima, dovodi se u vezu i provala u prodavnicu koja prodaje konoplje u centru grada, gde su ukrali opremu za uzgajanje marihuane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)