ZAHUKTAVA SE: Jermenska vojska napala azerbejdžanske pozicije na granici

Tanjug

04. 12. 2022. u 10:00

AZERBEJDžANSKO ministarstvo odbrane saopštilo je da je rano jutros došlo do napada na pozicije azerbejdžanske vojske na granici sa Jermenijom.

ЗАХУКТАВА СЕ: Јерменска војска напала азербејџанске позиције на граници

Iljham Alijev

- Rano jutros, jednice jermenske vojske otvorile su vatru na pozicije azerbejdžanske vojske u okrugu Kalbadžar - navodi se u saopštenju azerbejdžanskog ministarstva odbrane, preneo je TAŠ.

Navodi se i da su azerbejdžanske jedinice, koje su stacionirane u tom području, "preduzele adekvatne uzvratne mere".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično