PREDSTAVNICI SAD su poslednjih dana intenzivno kontaktirali sa saveznicima u Evropi, kao i sa najbližim saradnicima ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i savetovali im da opreznije komentarišu pad dve rakete na poljsku pograničnu teritoriju, navodi portal "Politiko", pozivajuće se na izvore u Beloj kući.

Walter Praviček

19.11.2022. 07:10

Gospodin Koribko ISTO IZJAVLJUJE,nego sam i ja osobno.Zelenski je glumac,misli,da je u teatru,laže svima od početka ulaska Ruskih snaga u Ukrajinu,te misli,ako sve propadne idem u Italiju u Toskanu u svoju vilu.Njemu ne bi trebali više davati ni oružja,ni municije,nego njega prezrivo odbaciti,te iz Ukrajine dovesti drugog čoveka za pregovore sa gospodinom pukovnikom Putinom.Zelenski ono što je izgovorio putem video konferencije je imao napisano od drugih ljudi.

Svensrb

19.11.2022. 09:21

Ko god se nađe u takoj situaciji presiljen je da laže ali onaj ko nezna da laže odmah ga ufate u laži. Ko nije nikada ništa slagao on neće lagat pa nek bude šta će biti. A koje lagao on uvek laže i misli da će mu proći laž ko istina!!!