NEMAČKI kancelar Olaf Šolc trebalo bi da poseti Kinu ove nedelje. To je njegovo prvo putovanje u tu azijsku zemlju, usred rastućih tenzija između Pekinga i Zapada. Ali odluka o putu i ​​tajming iza njega nisu slučajnost. Šolc namerno šalje poruku SAD da Nemačka neće zatvoriti vrata Kini, dok Vašington pokušava da natera zemlje da stanu na stranu

Komentari (7)

Jugo

02.11.2022. 17:07

Pa da sklonimo tu TERRORISTICKU drzavu USA nebi nikad bilo neke tenzije u svetu i sve bi bilo mirno i jeftinije a Evropljani slusaju USA i zato danas placaju ceh i sve drzave su siromasnije za svaki dan,Naro u Evropi je toliko glup da ne protestuje protiv toga ide glavom kroz zid jer ovo sto se desava danas u Evropi je najveca glupost i USA to njima pase i najmajne skodi njima Amerima a Evropljani placajte cenu oni nas teraju dase naoruzavamo da kupujemo oruzje od njih i stavljaju drzave u globi tako da moraju da slusaju posle njih aj da sklonomo svo oruzje njihovo iz Evrope i izbacimo njoh iz Evreope ziveli bi svi ko bog,Kako zivite danas sve te Evropske drzave pa zar ste coravi svi redom..

Fikus

02.11.2022. 19:13

I onda taj isti fašista Šolc preti jednoj maloj Srbiji što sarađuje sa Kinom i traži da se prekine sa tom praksom ... Licemerni beskrupulozni banditi, nisu oni ništa bolji od Amerike

Novo

02.11.2022. 19:17

Put iz Kaknja prema Zenici je vrlo težak i koplikovan. Ali dobro da je Šolc barem shvatio poentu. Valjda nije prekasno. Samo se čini da su zaboravili ko je gazda.... USA od 1945 drži okupaciju. Toga se neće tako lako odreći.

Velja

02.11.2022. 23:16

I gladni lavovi su bolja alternativa americi. Neznam kako se to vidi u ljepoj vašoj, al srbe ustvari i ne zanima šta vi tamo mislite da je normalno.