RAT u Ukrajini danas je ušao u 237. dan. Eksplozije u Kijevu, Nikolajevu, Donbasu i Donjecku. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je istakao da se ključne bitke u Donbasu vode oko gradova Bahmut i Soledar. Rusija nastavlja napade na vojne ciljeve i energetsku infrastrukturu Ukrajine. Tvrdi da je sprečen pokušaj Ukrajine da probije rusku odbranu u regionu Hersona. Predsednik Rusije Vladimir Putin planira da ove nedelje održi redovan sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije (FSB).

Velja

18.10.2022. 09:15

Jeli bre, gde nestade onaj njihov čokoladko, koji je pre neku godinu obećavao da će "njihova" deca mirno da idu u obdaništa i škole dok će "zla ruska deca" morati da se kriju po podrumima? Jeli naduvani, kako ti se sad sviđa šta si uradio? Jel šetaš sad po podrumima širom Ukrajine i deliš "svojoj" deci svoje čokolade? Ili ih šalješ na zapad i dalje, nebi li zapadnjaci iz sažaljevanja kupovali tvoje đubre i punili ti džepove?

Bojsa

18.10.2022. 11:39

Sta je rat nego to? Ako udare po ljudima, onda je tzv. genocid, ako udare po infrastrukturi, onda je to nedozvoljeno, pa sta onda preostaje? Ako se “vojska” krije po elektranama, rafinerijama, skolama, pozoristima i soliterima, onda se to mora i napasti! Vidim da treba jutjuberi i influenseri da se ukljuce, pa postave pravila ratovanja u 21.om veku! A niko se ne poziva na ratove arapskog proleca i kako su oni vodjeni i sta su ostavili za sobom!

Slobodan

18.10.2022. 14:53

I sta ce se sad desiti; Revans Jer dobro znas i tako ce da optuze za sve Ruse Ukrajinci se ne racunaj (jadni obicni Ljudi) ti bas tjeras po svome kao razmazeno deriste Probudi se zamisli da su tvoja djeca ubijena ili osakacena

Joca

18.10.2022. 15:36

Bolje da se ne hvale više nuklearnim oružjem i novim oblastima. Od kako su pripojili, Ukrajina ih isteruje iz jednog po jednog grada, polako ali sigurno. Kakvo li će biti opravdanje kad ih najure iz Hersona? Pregrupisavanje na povoljnije položaje? Priprema za odlučujući udar? Strateško prekomponovanje?

Joca

18.10.2022. 17:34

Hoće opet Konašenkov večeras da nabraja šta je "uničtoženo" na kojem "napravleniju"? Po njemu je uništeno više ukrajinskih tenkova nego što ih Amerika ima, a tek samaljotova i vertaljotova! Na Hepiju svako veče vesela ekipa, braća Grim! Svaki dan Ukrajinci izgube 1,000 vojnika, a ipak im ostane dovoljno da najure Ruse iz dva-tri grada i deset sela. Velika i moćna Rusija spala na to da uzima dronove od... pajsad... IRANA! Eeeeeee, drug Staljin se u grobu prevrće!

Milovan

18.10.2022. 17:46

Udri po fasistima dok se zadnja sijalica ne ugasi. Fasisti nisu zaslužili da žive. Sta su radili ruskim zarobljenicima i jos se smejali. Pojačaj udare troduplo.

db

19.10.2022. 06:18

Pajac daje bombastične glupave izjave. Rusija je propala ,a on uznapredovao ! Ukrajino čime li si nadrogirana kad ne vidiš u kakvu te propast idioti vode ? Staljinizam caruje jadnom Ukrajinom - isti onaj kojim se Zapad , a posebno NATO danas dično kiti , a Rusija je tu vašku jedva otresla sa sebe . Tako je to kad nemaš svoje opanke . Mediji na Zapadu - ratna propagandna mašinerija , vojska Zapada - bagra s koca i konopca , oružje Zapada -Made in PRC . NATO je morao da uzme kredit od USA, a USA od PRC da bi se ovaj rat sa Rusijom vodio u Ukrajini . Ima li pameti u Ukrajini uopšte ? I ko ne zna - PRC je Narodna Republika Kina , poslednji bastion liberalnog kapitalizma na ovom svetu.

Primus

19.10.2022. 17:11

Završavajte to kako god znate.. vreme je za dogovore o budućnosti. Rok za početak - Božić po gregorijanskom kalendaru; rok za završetak pregovora - Božić po julijanskom kalendaru. I još jedna poruka predsedniku Ukrajine : MIR SE SKLAPA DOK JOŠ IMA SNAGE..