NEKOLIKO dana nakon što je iranska moralna policija pretukla nasmrt 22-godišnju Mahsu Amini jer nije nosila hidžab po pravilima, u masovnim protestima koji su izbili posle njene smrti poginula je i 20-godišnja Hadis Nadžafi.

acadeka

26.09.2022. 12:19

sta je bre vama irancima. zemlja sa milenijumskom tradicijom pada na uzase ubijanja ljudi bez povoda. nemojte da vam se istopi popularnost uzasima koja sada cinite. osvestite se na vreme. mnogi vas cekaju na nisanu. ako pocnete raspad iznutra gotovi ste. pamet u glavu.

sreten

26.09.2022. 12:56

Ova kampanja koja se vodi protiv Irana, orkestrirana od strane Izraela i SAD, je prilicno prljava. Ne branim Iran ali: na internetu se moze naci video Mahse u cekaonici kako sedi, ustaje i prica sa nekim, potpuno ok i normalno sve izgleda, onda ona pada na pod kao da se onesvestila. Odvedena je u bolnicu i tamo je umrla. "Videli neki kako je policija tuce u kombiju"??? "Pre dolaska u cekaonicu su joj radili nesto sto se ne vidi na videu"??? Ovako brzo organizovani i veliki protesti, bez "pomoci" od strane zapadnih tajnih sluzbi? I to sve kada Iran postaje sve blizi sa Rusijom i Kinom???