HVALA PUTINU, OVAJ ZELENSKOM: Novi gaf bivšeg britanskog premijera Borisa DŽonsona (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2022. u 00:10

BIVŠI premijer Velike Britanije Boris Džonson zahvalio se večeras predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, umesto predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom, na "inspirativnom liderstvu", prenosi Independent.

ХВАЛА ПУТИНУ, ОВАЈ ЗЕЛЕНСКОМ: Нови гаф бившег британског премијера Бориса Џонсона (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pežali

U prvom obraćanju kao poslanik tokom debate u donjem domu britanskog parlamenta, Džonson je rekao da je važno da, ukoliko Putin udvostruči agresiju, i Britanija "udvostruči odbranu Ukrajinaca".

Dok je nabrajao razloge zbog kojih se ukrajinska kontraofanziva pokazuje efikasnom, Džonson se nehotice zahvalio Putinu na "inspirativnom liderstvu", pre nego što se brzo ispravio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima