SPECIJALNA vojna operacija Rusije u Ukrajini - 174. dan.

Bonaparta

16.08.2022. 12:09

Gledam ovaj znak Azovaca i u trenutku mi je nešto zasmetalo. Shvatio sam da po zidovima grada u kom živim takvih simbola ima na desetine u obliku grafita. Pitao sam klince zašto to ispisuju i rekli su mi da je to iz neke igrice kompjuterske simbol. Slučajno ili ne neko preko igrice nađoj deci pokušava kroz igricu da nametne nacizam. Veoma me je zabrinula ta činjenica. Vreme je da ministarstvo obrazovanja i kulture reaguje.

napisao sam

16.08.2022. 14:16

...i odgovorno rekao:NISAM PROROK!!!...Ako pod hitno nesto ne urade,Rusi ce morati u defanzivu!!!A hedino sto sada mogu da urade,je samo crveno dugme,za lokalnu upotrebu!!!Polako ali sigurno,vidi se...Dva meseca,nebi izdrzali sa "NATO"_om!!!Bajden i Dzonson,mahali bi nam odavno,sa Crvenog Trga!!!Ovo je drugi,strahoviti udar na depoe ratnog materijala i tehnike!!!NARODE SRBIJE!....OVO NIJE SALA!!!A JEDNO JE SIGURNO!!!UKRAJINA,BEZ POMOCI SA STRANE,OVO NIJE MOGLA SAMA DA URADI!NITI ZNANJA,NITI SA CIME!OVO SE NE NENADOKNADJUJE SA JEDNIM,DVA "ISKANDER"a!!!Moze cak da se desi,da su bas oni i unisteni!!!???

milan lala

16.08.2022. 14:31

Neshvatljiva opustenost na Ruskoj strani kod obezbedjivanja vojnih objekata visokog rizika . Tu je morala biti cvrsta PVO + fizicko obezbedjnje objekta sa strog propisanim nacinom ponasanja u skaladistima. Rat je .

Skobaljac

16.08.2022. 15:45

U sred rata Rusi pokreću krivični postupak protiv N.N. lica i za njima se traga zbog sabotaže?! Neka im neko javi da je nalogodavac u Kijevu i glumi predsednika Ukrajine. A ludaka majko Božija!

Ljubica

16.08.2022. 20:46

@ samo kažem Odupirati se podčinjavanju nikad nije uzaludno, jer da nije tako, još bi imali robove.Ti si verovatno iz Hrvatske,zato bih te zamolila da nama samima prepustiš, kome i koliko ćemo se mi odupirati.

SA

16.08.2022. 22:16

Sta ovi kukaju za gadjanje NE... Ili sami zele da je sruse posto je najveca u evropi ili je stvarno ukrajinci gadjaju. Ako je ukrajinci gadjaju ovi treba da gadjaju kijev... Pa ko izdrzi duze ...

buki

16.08.2022. 22:21

Jako me brine to što Rusi ne mogu potpuno da zaštite svojim PVO sistemima ni ovu nuklearnu elektranu, pa kako će onda da zaštite celu Rusiju od Nato napada?.