VREME ZA PENZIJU: Loše vesti za Bajdena

Novosti online

27. 07. 2022. u 20:25

NOVA anketa Si-En-Ena pokazuje da 75 odsto demokratskih i demokratski orijentisanih glasača želi da stranka na izborima 2024. nominuje nekog drugog, a ne trenutnog predsednika Džoa Bajdena.

ВРЕМЕ ЗА ПЕНЗИЈУ: Лоше вести за Бајдена

Foto: EPA/printskrin/ilustracija

Anketa je usledila pošto je Bajdenov rejting i dalje nizak i većina Amerikanaca je nezadovoljna stanjem u zemlji i ekonomijom.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je juče u Vašigntonu da su se u SAD nagomilali mnogi problemi , uključujući porast kriminala, korupciju u obrazovnom sistemu, birokratiju, visoku inflaciju i priliv migranata.

S tim u vezi, Tramp je obećao da će nastaviti svoje političke aktivnosti, uprkos težnjama korumpiranog državnog aparata da ga spreči.

Američka ekonomija je opterećena inflacijom i pati zbog efekata rata u Ukrajini, ali nije u recesiji, poručila je Bela kuća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

LJudi najviše pamte Srećne ljude, a ja od te uloge nisam zaradio NIŠTA